0 Ulubione
Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Przypon Kamatsu Method Koiso - wkręt - nr 12 - 0,18mm

Przypon Kamatsu Method Koiso - wkręt - nr 12 - 0,18mm

cena: 7,45 zł

6,06 zł Netto

Zamów teraz, a paczkę otrzymasz: wt. 21.05 - śro. 22.05
Kup teraz
wysyłka już jutro

Ostatnie sztuki w magazynie 8 prod.

Wysyłka w 24h

Producent:
Nr katalogowy:
504016312
Model:
Method Feeder Classic Koiso
Opis produktu

Marka - Kamatsu

Model - Method Feeder Classic Koiso

Rodzaj - with screw (wkręt)

Rozmiar haka - 12

Długość - 10cm

Średnica - 0,18mm

Cena - za 1 opakowanie mieszczące 10 sztuk.

Kod produktu - 504016312

Opis ze strony producenta:

Przypony zaprojektowane na bazie doświadczeń naszej ekipy testowej na wielu łowiskach Europy. Wysokiej klasy materiały użyte do stworzenia tych przyponów stawiają je obecnie na najwyższej półce produktów dedykowanych do łowienia techniką Method Feeder. Dostępna gama typów, rozmiarów i mocy umożliwi łatwy wybór najlepiej dostosowanego przyponu do wielkości i gatunków ryb na które się nastawiamy. Znajdziecie tu zarówno przypony z pierścieniem, fast-stopem, oraz z wkrętem, które umożliwią szybkie i łatwe nakładanie przynęt, niezależnie od tego, na co łowimy. Pellet, waftersy, pop-upy, czy klasyczna dendrobena – przypony Kamatsu Method Feeder doskonale obsłużą każdą z tych przynęt.

Zdjęcie poglądowe.

Cechy
504016312
  • Model: Method Feeder Classic Koiso
  • Kod producenta: 504016312
  • Typ: haczyki
  • Rodzaj: gruntowe, spławikowe, z przyponem, z zadziorem
  • Cechy dodatkowe: z przyponem
  • Rozmiar haczyka: 12
  • Stan opakowania: oryginalne
  • Liczba sztuk [szt.]: 10
Opinie

Dodaj opinię

Dodaj opinię

  • Jakość wykonania:
  • Trwałość:
  • Użyteczność:
  • Zgodność z opisem:
Opisz produkt przy pomocy krótkich tagów, oddzielonych przecinkami.
Prześlij zdjęcia:
Przeciągnij zdjęcia tutaj lub kliknij aby je wybrać i przesłać.
Z tej samej kategorii
Wybierane z tym produktem
Brak produktów.
Menu
Menu
Zobacz wszystkie ()
Brak wyników wyszukiwania.

Aby dodać do ulubionych musisz być zalogowany.

Zaloguj się